Screenshots Windows 8 beta versie gelekt

Screenshots Windows 8 beta versie gelekt

december 23, 2011  |  Nieuws

Screenshots Windows 8 beschikbaar

Onderdeel van de periode voorafgaand aan de introductie van een nieuw product, is het lekken van de benodigde screenshots. Net doen alsof het echt gelekt is, maar ondertussen weet iedereen dat het lekken van screenshots Windows 8 onderdeel is van het opkloppen van de verwachtingen en het bij de les houden van mensen. Toch is Winunleaked één van de grote namen op dit gebied. Deze .tk website heeft regelmatig nieuw beeld voor de liefhebbers van Windows 8 screenshots. Niet onbelangrijk; de website staat als redelijk betrouwbaar te boek. In de afgelopen week is er weer het een en ander aan materiaal gelekt, dat stuk voor stuk een inzicht moet geven in wat Windows 8 te bieden heeft voor consumenten en in eerste instantie voor ontwikkelaars. Het gaat namelijk specifiek om Windows 8 beta developer build screenshots. Hieronder staat alvast een aantal beelden.

Hieronder staat bijvoorbeeld het installatiescherm van Windows 8 beta, dat gebruik kan worden om het systeem draaiende te krijgen en beschikbaar is voor ontwikkelaars. Het oogt als een vrij vertrouwde Windows omgeving en daar ligt misschien ook wel de kracht van dit screenshot: Microsoft bouwt verder aan haar stabiele reputatie met dit ontwerp.

Het installatiescherm van Windows 8 beta

Naast het installatiescherm zijn er ook andere screenshots van Windows 8 beta beschikbaar. Een van die screenshots is het overzicht van de verschillende thema’s die binnen de Windows 8 omgeving beschikbaar zijn om de achtergrond en de vormgeving mee naar je hand te zetten. Ook is het mogelijk om de verschillende knoppen in de Metro stijl in het navigatieoverzicht op te nemen.

Een overzicht van de thema's die Windows 8 beschikbaar heeft. Last but not least is er nog een screenshot beschikbaar waarin de nieuwe startomgeving zichtbaar wordt. Hierin staan onder meer de verschillende applicaties, de reader en alle andere mogelijkheden die Windows 8 te bieden heeft. Windows 8 beta komt waarschijnlijk eind februari 2012 uit en wij kunnen niet wachten tot de eerste recensies van de nieuwe Windows 8 beschikbaar zijn.

Een overzicht van het nieuwe startscherm van Windows 8

Reageer op dit bericht